DPF filtrite ehk tahmafiltrite eemaldus ja mahaprogrammeerimine

Nüüdsest pakume DPF filtrite ehk tahmafiltrite eemaldust ja aju ümber programmeerimist.

DPF – on Eesti keeles Diisli Tahmaosakeste Filter. See on osa auto heitgaaside süsteemist, mis puhastab heitgaasid nõutavale EURO normidele.Kui katalüsaator puhastab heitgaase keemiliselt, siis tahmafilter püüab ja hoiab eneses diisli tahmaosakesi seni kuni mootori ajupoolt tuleb käsklus tahmafilter kogutud osakestest tühjaks põletada.

Millistel põhjustel DPF vahetamist vajab?

-mootori võimsuse vähenemine
-regulaarselt tekkiv heitgaasi suitsusus
-kõrgenenud kütusekulu
-tühikäigu ebastabiilsed pöörded
-õli taseme tõus mootoris
-ebaloomulik, sisisev heli mootori töötamise ajal
-DPF-filtri kujuline märgutuli armatuurlauas

Küsi pakkumist siit!

This entry was posted by admin on reede, september 28th, 2012 at 10:50 and is filed under Uudised. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Jäta tagasiside