Maasturite ümberehitus

CSG Autohooldus ehitab Teile meeleldi võimekama maasturi kas safarile, jahile, kalale või metsa. Alustades raami keevitamisega, lõpetades tõstesarjadega. Maasturi tõstmine on üks lihtsamaid viise muuta 4×4 masin isikupärasemaks ja võimekamaks. Tõstesari on alus suuremate rehvide paigalduseks. Samuti müüme ja paigaldame kõike muud lisavarustust maasturitele, nagu nt: Snorkel, vints, mudarehvid, veermiku osad, tõstesari, keretõste, LED töötuled, LED lisatuled, sillalukk, põhjakaitse jne.

Osade ümberehitustega saab tutvuda meie Facebook’i lehel.

https://et-ee.facebook.com/autoremont24

This entry was posted by admin on kolmapäev, november 5th, 2014 at 09:57 and is filed under Uudised. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Jäta tagasiside